Despre noi

Suntem o echipă tânără cu peste 10 de ani de experiență în domeniul instalațiilor electrice civile și industriale și suntem specializați pe o gamă largă de servicii conexe. De-a lungul anilor am reușit să ne dezvotăm de la nivel local, la nivel național și chiar internațional datorită calității serviciilor oferite și a celor care le execută – o echipă de tehnicieni prietenoși, care sprijină întotdeauna clienții în alegerea celor mai eficiente soluții energetice.

Soluționare, ofertare, proiectare, execuție, mentenanță, deranjamente – echipa noastră le duce pe toate la bun sfârșit, fie că vorbim despre domeniul electric, al telecomunicațiilor sau automatizărilor industriale – ne îngrijim ca fiecare client să fie satisfăcut și mulțumit!

Specialiștii noștri sunt apți să instaleze de la simple sisteme de iluminat rezidențial, la rețele de telecomunicații, panouri fotovoltaice și sisteme complexe de securitate. Ne desfășurăm activitățile cu promptitudine și mereu în siguranță.

Misiunea noastră

Să deservim fiecare client cu servicii eficiente oferite de tehnicieni pregătiți și politicoși, demni de încredere.
Toate serviciile oferite sunt susținute de garanția satisfacției 100%.

Ne definește calitatea…

Desfășurăm toate activitățile la standarde calitative înalte.

Dovada stă în:

  • Certificarea ISO 9001 privind Managementul Calității
  • Atestatul ANRE cu privire la Reglementări în Domeniul Energiei Electrice
  • Licența de funcționare IGPR privind Sisteme de Securitate

CERTIFICĂRI

Avantajele noastre

Just-Electro este sursa ta pentru o gamă completă de servicii electrice de înaltă calitate, ce includ proiectare, inginerie, construcție, punere în funcțiune, comisionare, operare și mentenanță.

GRIJĂ
De la primirea primei solicitări, suntem aproape de tine pentru a identifica nevoia și pentru a oferi soluționarea potrivită.
BENEFICII
Pentru a stabili cum îți putem fi de folos, începem prin analiza situației de pe teren și estimarea costurilor aferente proiectului, totul în mod GRATUIT.
CALITATE
Desfășurăm toate activitățile la standarde înalte de calitate - dovada stând în certificările și atestările în domeniu, pe care le deținem.
ASISTENȚĂ
Păstrăm legătura pentru a putea reacționa rapid oricărui tip de intervenție sau sesizare.

Îți dorești o carieră în domeniul instalațiilor electrice?

Căutăm mereu specialiști pricepuți! Trimite-ne un mesaj și spune-ne câte ceva despre experiența ta.

Contactează-ne acum!