Branșamente electrice

Echipa noastră execută lucrări de branșare electrică din rețele subterane și aeriene în concordanță cu normele în vigoare din domeniul energiei electrice.

Instalatii electrice, automatizari, sisteme de securitate, climatizare
Pentru ca sistemele electrice din blocuri de locuințe, case, clădiri de birouri, hale industriale sau construcții comerciale să își mențină o stare bună de funcționare, conectările clienților la rețeaua de energie electrică trebuie executate eficient, „ca la carte”.

De la proiectare la execuție ne ocupăm de întreg circuitul de întocmire documentație pentru avizare, obținere aprobări legale și avize electrice și suntem un colaborator de încredere al Electrica România deoarece activitățile noastre sunt încadrate în normele legale de execuție.

Solicitun serviciu chiar acum!
Serviciile noastre din domeniul branșamentelor electrice acoperă întregul circuit:

  • Execuție studii de soluționare
  • Întocmire documentație branșare electrică
  • Obținere avize electrice
  • Proiectare linii și branșamente electrice joasă
  • Execuție lucrări de branșare electrică de joasă
Asistență
Dacă vrei să afli în ce stadiu se află procesul de avizare sau dacă pur și simplu ai întrebări sau dorești să cunoști mai multe informații cu privire la proiect, suntem prezenți pentru a oferi clarificări și pentru a-ți oferi sfaturi utile.
Consultanță
Oferim soluții eficiente bazate pe studii complexe de soluționare electrică. Fiecare proiect de branșare este realizat în urma vizitelor amănunțite pe teren.
Intervenții
Probleme generate de schimările de temperatură intemperii, intervenții la rețeaua electrică publică sau sesizări de orice altă natură? Contactează-ne imediat pentru o remediere rapidă!
Performanță
Este foarte important ca branșamentele electrice să fie durabile și rezistente. Aigurăm încadrarea proiectelor la un nivel de calitate superior, respectând toate reglementările legale din domeniul instalărilor electrice.