Instalații de climatizare

Just-electro furnizează servicii de proiectare și instalare sisteme și aparate de climatizare simple și complexe, asigurând eficiența energetică a lucrărilor, perfomanța aparaturii de climă instalate și ușurința în utilizare.

În realizarea eficientă a activităților noastre zilnice, confortul termic joacă un rol foarte important. În clădiri rezidențiale, comerciale sau industriale, este important ca instalațiile de climatizare să funcționeze la capacitate maximă, indiferent de anotimp și să ofere rezultatele așteptate din punct de vedere al reglajelor de temperatură.
Gama variată de echipamente folosite în instalările de profil este menită să asigure flexibilitatea necesară pentru satisfacerea nevoilor de climatizare ale fiecărui tip de locație.

În execuția instalațiilor de climatizare urmărim ca presiunea și viteza aerului, temperatura, umiditatea și filtrul de praf să fie mențiunte la un nivel optim de funcționare.

Solicită un serviciu acum!
Serviciile noastre:

  • Instalații de ventilație
  • Sisteme de distribuție aer
  • Instalații aer condiționat
  • Instalații HVAC
  • Instalații climatizare pentru sisteme telecom
  • Instalații climatizare pentru camere tehnice
  • Pompe de căldură
Consultanță
Facem o analiză GRATUITĂ a situației de pe teren pentru a putea oferi cea mai eficientă soluție din punct de vedere al confortului climatic și consumului de energie.
Calitate
Utilizăm cele mai performante aparate și echipamente de climatizare pentru a asigura durabilitatea și eficiența de consum.
Mentenanță
Oferim servicii de întreținere sisteme de climatizare ca să prevenim orice tip de defecțiuni și orice tip de impurități ce ar putea să apară odată cu uzura echipamentelor de climatizare instalate.
Flexibilitate
Depunem eforturi continue pentru a ne dezvolta și pentru a inova, ca să poți beneficia de servicii personalizate, conform cerințelor tale complexe.