Panouri fotovoltaice

Oferim servicii personalizate în domeniul energiei regenerabile și executăm proiecte pentru aplicații rezidențiale, comerciale și industriale.

Instalatii electrice, automatizari, sisteme de securitate, climatizare
Creșterile de preț ale serviciilor de energie electrică din ultimii ani ne fac să ne gândim la alternative eficiente în ceea ce privește consumul de energie electrică. Panourile fotovoltaice sunt sisteme care transformă energia solară în energie electrică și reprezintă o soluție nu doar ecologică, ci și foarte eficientă.
Deși reprezintă o investiție mare la început, costurile de achiziție și instalare sunt amortizate în timp prin scăderea sau chiar eliminarea cheltuielilor cu facturile de energie electrică.

De la proiectare, la execuție, punere în funcțiune și întreținere, ne ocupăm de proiecte rezidențiale simple, cât și de proiecte cu grad ridicat de complexitate.

Solicită un serviciu acum!
Consultanță
Ne informăm asupra cerințelor de proiect și oferim soluții eficiente pentru reducerea consumului de energie electrică.
Asistență
Oferim asistență în utilizarea sistemelor fotovoltaice instalate ca să te poți bucura de noul sistem fotovoltaic la capacitate maximă.
Flexibilitate
Depunem eforturi pentru a onora fiecare solicitare, fie ea cu un caracter personalizat sau specific.
Mentenanță
Facem verificări periodice și oferim servicii de întreținere, verificare și curățare a conexiunilor panourilor fotovoltaice.